Найефективніші процедури для інтенсивного відновлення шкіри після стресу

Найефективніші процедури для інтенсивного відновлення шкіри після стресу

10.08.2022
Час читання хвилини

Протягом кількох останніх місяців наша шкіра піддається впливу незвично багатьох негативних факторів, починаючи з перепадів температури та завершуючи постійними нервовими переживаннями. Як наслідок, ми бачимо тьмяну, позбавлену тонусу, зневоднену шкіру, що потребує делікатного догляду.

Косметологи Grace Clinic у Києві підібрали ТОП косметологічних процедур, що відновлять вашу шкіру після стресу.

Біоревіталізація

Ін’єкції гіалуронової кислоти, здатні відновити водний баланс, необхідний для життєдіяльності клітин. Відновлюються властивості тканин. У косметологів Grace Clinic немає «пацієнтів» – є гості, яким ми завжди раді.

Intraceuticals

Одна з найулюбленіших процедур зірок Голівуду, яка є чудовою безін’єкційною альтернативою біоревіталізації. Це безболісний метод глибокого зволоження і моментального ліфтингу, який одразу ж повертає шкірі здорове сяйво, вирівнює рельєф, а також сприяє зменшенню поверхневих зморшок.

Aquapure

Комплексна терапія під час якої одночасно відбувається і ефективне очищення шкіри і глибоке зволоження активними сироватками. Аквапілінг рекомендований до проведення в будь-якому віці. Під час процедури тонкий струмінь води з киснем делікатно масажує шкіру, завдяки чому посилюється потік крові та покращуються обмінні процеси у дермі. Завдяки комплексній дії води та кисню відбувається глибоке очищення пор, тонізація, зволоження шкіри та насичення її киснем, відтак і її відновлення. Аквапілінг дає ефект одразу після першої процедури.

LaseMD

Унікальна система, що має подвійну дію: лазерна шліфовка і «доставка» у шкіру необхідних компонентів. Наносироватки проникають глибоко у шкіру і дають додатковий бажаний вплив: вирівнювання текстури шкіри, зменшення зморшок, лікування акне.

Природна краса – результат усвідомленості і любові до себе. Косметологи Grace Clinic  не змінюють ваш світогляд і зовнішність, ми допомагаємо підтримувати вашу природню красу.

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.