Найпоширеніші міфи про ринопластику, які пора забути

Найпоширеніші міфи про ринопластику, які пора забути

01.09.2022
Час читання хвилини

Ринопластика — дуже популярна пластична операція, до якої люди вдаються все частіше. Але навіть при такій затребуваності про неї все ще ходить чимало міфів, які пора відкинути.

Якщо ви робитимете ринопластику у клініці пластичної хірургії Grace Clinic у, досвідчений хірург відповість на будь-які питання та розвіє всі сумніви на етапі консультації.

Міф № 1: За допомогою ринопластики можна зробити будь-який ніс, який захочеш

Це найголовніший і найпоширеніший міф. Це – неправда. Пластичний хірург не чарівник, хоча, зізнатися, іноді результати ринопластів Grace Clinic вражають. Від простої зміни кінчика носа вигляд може змінитися повністю. Але все ж на кінцевий результат впливає безліч факторів. Вони пов’язані з індивідуальними особливостями кісткової структури і м’ яких тканин носа пацієнта.

Міф № 2: Ринопластика – це дуже боляче

Це не боляче. Операції з ринопласти у Grace Clinic проводяться під загальним наркозом. А відновлювальний період триває не більше 5 днів. У порівнянні з іншими операціями ринопластика – дуже проста і практично безболісна.

Міф № 3: Всі одразу побачать мій “зроблений” ніс

Взагалі, однією з головних умов ринопластики є її непомітність для оточуючих. Практично ніяких слідів ринопластика не залишає. А пластичні хірурги Grace Clinic роблять закриту ринопластику, яка лишає лише маленький шрам всередині носа, який роздивитися неможливо, адже ззовні жодних рубців немає.

Міф № 4: Ринопластику може зробити будь-який пластичний хірург

Технічно – може. Але, якщо ви зважилися на операцію, то найкраще звернутися до професіонала. Хірург, який береться за все, викликає сумніви у своїй компетенції. Професійні ринохірурги Grace Clinic добре розуміють пацієнтів, знають, чого вони хочуть, але в той же час вміють підказати, як буде краще, і навіть відмовити від невиправданого втручання.

Міф № 5: Вразливість носа після операції

Це вірно тільки частково. Ніс дійсно стає крихким і вимагає особливого догляду, але тільки на період реабілітації. Після загоєння все повертається в норму. А деякі фахівці взагалі вважають, що за рахунок утворення кісткових мозолів, пов’язаних з операцією, ніс навіть стає міцнішим.

 

 

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.