Пасивне схуднення за допомогою за допомогою біогормональних пелет у Grace Clinic

Пасивне схуднення за допомогою за допомогою біогормональних пелет у Grace Clinic

11.08.2022
Час читання хвилини

Як часто ми задаємо питання, що я роблю не так? Правильне харчування, постійна фізична активність, однак при цьому нікуди не діваються зайві кілограми.

Взаємозв’язок гормонів та схуднення – вже не секрет ні для кого.

Адже жодна дієта та фізичне навантаження не наблизять мрію про гарне тіло, якщо в організмі дисбаланс гормонів. Яким чином ці “сірі кардинали” контролюють вагу?

Давайте представимо чоловіка в найкращому його втіленні: з підтягнутим тілом, добре промальованими м’язами, мінімумом жиру і зайвої рідини. Багато в чому така структура тіла – результат дії чоловічих гормонів, таких як тестостерон та ДГЕА.

У жіночому організмі вони також утворюються, хоча, безумовно, у менших кількостях. Але це аж ніяк не свідчить про їхню неважливість для жінок. Адже на 1 молекулу естрадіолу (основного жіночого гормону) щодня виробляється 4 молекули тестостерону. Нерідко його продукція у жінок може знижуватись, наприклад, після 35 років, при ослабленні яєчників або в період грудного вигодовування. А недостатня його активність проявляється у підвищенні ваги або складності її контролю, набряклості та целюліті, перепадах настрою, зниженні активності, погіршенні пам’яті та лібідо.

Тому якщо ваша мета – швидке та безпечне схуднення, зверніть увагу на препарати натуральних андрогенів – природних жироспалювачів та енерджайзерів. Одними з найдієвіших є біоідентичні пелети, які допоможуть обрати і встановити кваліфіковані лікарі клініки пластичної хірургії Grace Clinic.

Це підшкірні гранули, що забезпечують організм мікродозами натуральних гормонів у постійному режимі протягом 4-6 місяців, а це повністю відповідає обміну власних гормонів. Під час роботи пелет прискорюється метаболізм, а фізичні навантаження та дієта лягають на сприйнятливий ґрунт.

Контролюйте гормони, інакше вони контролюватимуть вас. Кращі лікарі клініки пластичної хірургії Grace Clinic у Києві завжди допоможуть у цьому питанні.

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.