Чому оперуватися краще у клініці пластичної хірургії Grace Clinic?

Чому оперуватися краще у клініці пластичної хірургії Grace Clinic?

16.08.2022
Час читання хвилини

У клініці пластичної хірургії Grace Clinic у Києві пацієнти отримують річний супровід після проведеної пластичної операції з графіком планових оглядів та консультацій, включених у вартість пакету.

Пластика грудей у Grace Clinic

Протягом перших 5 днів після операції потрібно буде обмежити рухи руками та спати тільки на спині. За 7-10 днів можливе повернення повноцінного соціального життя, крім деяких аспектів. 4-6 тижнів необхідною буде компресійна білизна. Уникати активних видів спорту, довготривалого перебування на сонці, лазні, сауни або солярію потрібно буде 2 місяці.

Абдомінопластика

Перші 3 доби звично проходять у ліжковому режимі. Основна набряклість зберігається від 14 до 30 днів. Протягом 1 місяця вам знадобиться компресійна білизна. Фізичні навантаження, відвідини лазні, сауни тощо потрібно буде обмежити на 2-3 місяці. 6 місяців не варто буде засмагати на сонці або в солярії.

Ринопластика у клініці пластичної хірургії Grace Clinic

Фіксуюча повʼязка залишається на носі зазвичай 5-7 днів. За 10-14 діб в ви вже зможете побачити всі зміни, хоча ще може залишатися невеликий набряк. Протягом 1 місяця після зняття пов’язки, вам необхідно буде цілодобово носити спеціальні пластирі. Первинна реабілітація після пластики носа становить 3-4 тижні, а повне відновлення — 1 рік.

Інтимна пластика

На 2-4 тижні вам будуть рекомендовані обмеження у заняттях сексом, деяких видах спорту та водних процедур. Потрібно буде обробляти інтимну зону спеціальним розчином та ставити вагінальні свічки протягом 2-х тижнів. В усьому іншому, ви зможете повернутися до активного життя вже за декілька днів після операції.

Блефаропластика у клініці пластичної хірургії Grace Clinic

Реабілітація після корекції повік зазвичай триває 10-14 днів. Набряки зменшуються за 2-3 дні, а шви знімають на 5-7 день після операції. До кінця другого тижня післяопераційні рубці можуть стати більш гладкими. За 1-1,5 ви вже зможете повернутися до занять спортом та косметологічних процедур.

Пам‘ятайте, що результати реабілітації завжди залежать і від того, наскільки чітко ви виконуєте рекомендації лікаря.

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.