• Головна |
  • Блог лікарів |
  • Пластика повік у клініці пластичної хірургії Grace Clinic – ефективне усунення мішків під очима
Пластика повік у клініці пластичної хірургії Grace Clinic  – ефективне усунення мішків під очима

Пластика повік у клініці пластичної хірургії Grace Clinic – ефективне усунення мішків під очима

18.08.2022
Час читання хвилини

Мішки під очима не прикрашають нікого і викликають масу питань та підозр з боку оточуючих. Справді, іноді такі припухлості можуть свідчити про різні проблеми: набряки внаслідок неправильного харчування або шкідливих звичок, погана робота нирок або серця, алергія. Але найчастіше причиною є вікові зміни. Адже шкіра під очима в 4 рази тонша, ніж інша шкіра обличчя, тому при зниженні її тонусу жир навколо очей стає помітнішим і проступає у вигляді характерних гриж.

Освіжити та омолодити погляд допоможе лазерна транскон’юктивальна блефаропластика – ТОП операція Григорія Стрикуна, пластичного хірурга Grace Clinic у Києві.

Проводиться пластика повік у клініці пластичної хірургії Grace Clinic без видимих ​​розрізів та шрамів: на слизовій оболонці нижньої повіки робиться невеликий надріз, через який виконуються відповідні маніпуляції. Тому і загоєння відбувається рекордно швидко – лише 2-3 години. А результат, як правило, зберігається на все життя без повторного втручання.

У клініці пластичної хірургії лікарі часто поєднують нижню транскон’юктивальну блефаропластику з ліпофілінгом – перерозподілом власної жирової тканини пацієнта та рівномірне заповнення бракуючого об’єму. При цьому жир розподіляється глибоко під шкірою і, на відміну від жирових гриж, створює рівний контур повік без складки.

Пластика повік у клініці пластичної хірургії Grace Clinic – одна з найефективніших операцій, яка буквально дозволить поглянути на світ іншими очима.

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.