ТОП естетичних операцій, які підходять чоловікам

ТОП естетичних операцій, які підходять чоловікам

11.08.2022
Час читання хвилини

Сьогодні доглянута зовнішність — must have для будь-якої успішної людини. Джордж Клуні, Сільвестр Сталлоне, Майкл Дуглас, Кріштіану Роналду — всі вони зверталися за допомогою до пластичних хірургів. І нітрохи себе не зіпсували, а навпаки — набули нового шарму та статусності.

Пластичні хірурги у клініці пластичної хірургії Grace Clinic розповіли про найпопулярніші серед чоловіків естетичні операції:

Блефаропластика

Часто з віком у чоловіків спостерігається надмірне нависання верхніх повік. Відбувається це через низьке розташування брів щодо орбітальних кісток. Щоб зберегти мужність обличчя, хірурги клініки пластичної хірургії Grace Clinic формують нову складку дещо нижче, ніж у жінок. А щоб рубці були непомітні, розрізи роблять у природних складках шкірних або вздовж краю зростання вій.

Фейсліфт

У чоловіків завжди більш чіткі риси обличчя, більш масивні м’язи, більша товщина шкіри, а також присутній волосяний покрив. Наше завдання — провести операцію без несподіваних сюрпризів. Адже при занадто великому натягу шкіри волосся може виявитися не в тих місцях: наприклад, за вухами.

Ліпосакція/ліпомоделювання

Як правило, чоловіки приходять зі скаргою на так званий “пивний” живіт, оскільки саме в цій зоні відбувається основне відкладання жиру. При підборі методики ми в Grace враховувуємо всі чоловічі особливості: низький больовий поріг, подовжена реабілітація та більш складну ліпосакцію через високу щільність і волокнистість жирової клітковини у чоловіків.

Ринопластика

Фізіологічно так закладено, що у чоловіків товстіші тканини (шкіра, кістки), ніж у жінок. Усе це робить операційний процес трохи складнішим, а період реабілітації та очікування фінального результату довшим.

Ми, в клініці пластичної хірургії Grace Clinic, — не змінюємо індивідуальні риси вашої зовнішності, тільки підкреслюємо та вдосконалюємо їх, а естетична хірургія вже давно не вважається прерогативою жінок.

Тож, приймаючи рішення щодо корекції зовнішності, орієнтуйтеся на власні побажання, а не на стереотипи.

 

ХОЧУ КОНСУЛЬТАЦіЮ
лікаря

    Залиште свої контакти і ми з Вами зв'яжемось для запису на консультацію.
    Виберіть зручний метод зв’язку:

    Натискаючи кнопку "Надіслати", я даю згоду на обробку персональних даних.

    Дякуємо!

    Дякуємо!

    Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.